Meer over Magnesion

Steeds meer wetenschappelijke aandacht voor magnesium

Dr. Burton Altura en Dr. Bella T. Altura, twee wereldberoemde onderzoekers op het gebied van magnesium, vertelden dat zij gedurende de 40 jaar van hun onderzoek naar magnesium totaal geshockeerd waren door het gebrek aan aandacht voor dit levensbelangrijke mineraal. Zij vinden dat de reguliere geneeskunde het belang van magnesium NOG VEEL MEER zou moeten erkennen en dit mineraal moeten gaan toepassen wanneer er sprake is van symptomen die door een mogelijk magnesiumtekort veroorzaakt kunnen worden.

Magnesion Retail Group Photo (1)

Belang van magnesium wordt steeds duidijker

Gelukkig zijn de inzichten aan het veranderen door de steeds overtuigendere bewijzen van het grote belang van magnesium op het menselijk functioneren. De toekomst van onze kinderen staat op het spel, steeds meer kinderen krijgen de diagnose ADHD, PDD-NOS of Austisme. Ook hier is het bekend dat een tekort aan magnesium de oorzaak zou kunnen zijn.

10 voordelen van Magnesion

  1. Magnesion levert als voedingssupplement vloeibaar magnesiumcitraat, één van de best opneembare vormen van magnesium.
  2. Magnesion levert magnesium citraat in ionische vorm, dat wil zeggen, het magnesium is beschikbaar in de kleinste vrije vorm, het Mg2+ ion, waardoor het zeer goed kan worden opgenomen door het lichaam.
  3. Magnesion heeft een speciale PH waarde, een bijzondere zuurtegraad. Magnesium moet namelijk in de maag voldoende zuur zijn om oplosbaar te blijven, maar moet ook voldoende basisch zijn om in de darmen te kunnen worden opgenomen.
  4. Magnesion is een natuurproduct en is gemaakt van magnesium die uit zuiver zeewater wordt gemaakt.
  5. Magnesion is vrij van allergenen, additieven en kleurstoffen en bovenal alleen uit werkstoffen gemaakt.
  6. Magnesion is betrouwbaar en kan prima in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt.
  7. Magnesion is gebruiksvriendelijk, één glas Magnesion levert 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Met Magnesion dus niet 3x per dag capsules of tabletten slikken!
  8. Magnesion is gewoon een lekker drankje, warm of koud,  met de natuurlijke smaak van bloedsinaasappels en een klein beetje Stevia.
  9. Magnesion is persoonlijk en op maat te gebruiken. De dosering is niet vastomlijnd, zoals in een capsule of tablet, maar u kunt zelf variëren en de de meest effectieve dosering gebruiken.
  10. Magnesion is betaalbaar, u krijgt een natuurlijk product van topkwaliteit, voor een goede prijs.